Реалізація програми "Тепло"

Реалізація програми «Тепло дітям» у Сираївській ЗОШ І-ІІІ ст. депутатом Верховної Ради О.М. Дмитренком

23 січня 2015 року збулася давня мрія учнів, вчителів та колективу Сираївської ЗОШ І-ІІІст – введення в дію сучасного теплого туалету. Питання про будівництво цього об’єкту піднімалося неодноразово перед керівниками різних рівнів, але для його вирішення не вистачало коштів.

Сьогодні ж завдяки фінансовій допомозі народного депутата України Олега Миколайовича Дмитренка, депутата обласнох ради Надії Петрівни Міклухо-Маклай, депутата районної ради Діани Анатоліївни Прокопенко, керівника місцевого ТОВ «Україна - Агро» Артура Івановича Боца, Сираївсько сільського голови Сергія Івановича Доломанського  та тісній співпраці з відділом освіти райдержадміністрації, Чернігівській обласній державній адміністрації, яка виділила кошти в сумі 70.000 грн., такий потрібний нашим дітям об’єкт було збудовано і введено в експлуатацію.

Право перерізати символічну стрічку було надано: директору Сираївської ЗОШ І-ІІІст. Ніні Петрівні Розлач, довіреній особі народного депутата Украни О.М. Дмитренка Івану Григоровичу Богатирьову, керівнику ТОВ «Україна - Агро» Артуру Івановичу Боцу та депутату районної ради Діані Анатоліївні Прокопенко.

Учні та колектив школи щиро вдячні всім за допомогу у будівництві даного об’єкту, який покращить умови перебування дітей у школі та збереже їх здоров’я.

 

 

 

 




Категорія: | Переглядів: 618 | Добавив: MYKOLA | Теги: | Рейтинг: /